TORNA LA PUDOR EN LA DESEMBOCADURA DE L´ANTIC LLIT DEL RIU


L'Associació de Veïns inicia una campanya de recollida de firmes per a demanar una solució al problema


j. b. r. | valència 10.06.2017 | 04:15 Levante EMV

L'Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret ha iniciat una campanya de recollida de firmes per a reclamar solucions a la forta pudor que desprén any rere any la desembocadura de l'antic llit del riu Túria. Amb l'arribada de la calor la forta olor que desprén esta zona al costat del pont de Drassanes es convertix en una insuportable aroma per al barri mariner, que reclama a l'ayunta esmente una solució definitiva al problema. 

Des de l'entitat veïnal recorden que a l'Oceanogràfic li bomben aigua del mar periòdicament «i es podria incrementar el cicle per a pal·liar la brutícia». També exigixen a l'Ayuntamieto de València i al Port «que tornen a invertir diners per a dragar la desambocadura», ja que l'última vegada que es va fer va ser en 2004. 

Des del Cicle Integral de l'Aigua es va anunciar l'any passat que anaven a reclamar al Govern la canalització d'este últim tram de col·lector per a evitar les fortes olors i permetre la urbanització de l'entorn, encara que eixe projecte, que inclouria també un branc del col·lector cap a Pinedo, suposa una inversió de 40 milions d'euros.

Comentarios

¿Quieres enviarnos alguna queja o comentario?